Close

Not a member yet? Register now and get started.

lock and key

Sign in to your account.

Account Login

Forgot your password?

Η Metal Machinery έρχεται στις 19-22 Οκτωβρίου 2023!

30 Jan Industry news | Comments Off on Η Metal Machinery έρχεται στις 19-22 Οκτωβρίου 2023!
Η Metal Machinery έρχεται στις 19-22 Οκτωβρίου 2023!
 

Δελτίο τύπου

Η Metal Machinery, η επαγγελματική έκθεση για τα μηχανήματα και τις τεχνολογίες επεξεργασίας μετάλλου, τον βιομηχανικό εξοπλισμό και τη βιομηχανική υπεργολαβία, έρχεται ξανά στις 19-22 Οκτωβρίου 2023, στο Metropolitan Expo, για να παρουσιάσει τις τεχνολογικές εξελίξεις στη βιομηχανία.

Μέσα σε έναν κόσμο που αλλάζει, η ανάγκη για ολοκληρωτική μετάβαση στην αυτόνομη, ψηφιακή παραγωγή είναι πιο έντονη παρά ποτέ. Ανταποκρινόμενη στο κάλεσμα της αγοράς, η Metal Machinery γίνεται το απόλυτο σημείο συνάντησης για τους επαγγελματίες του βιομηχανικού κλάδου, αποτελώντας ένα πανίσχυρο εργαλείο επιχειρηματικής δικτύωσης και ανάπτυξης. Παρουσιάζοντας πλήρη γκάμα σε αυτοματισμούς, βιομηχανικά δάπεδα, εργαλεία, μηχανές συγκόλλησης, κοπτικά εργαλεία, μεταφορικά μέσα, ρουλεμάν, φίλτρα, χάλυβες, καθώς και άλλα προϊόντα που καλύπτουν ένα ευρύ πεδίο της σύγχρονης βιομηχανίας, η Metal Machinery συμβάλλει στην ανάδειξη όλων των καινοτομιών και των εξελίξεων στον τομέα των μηχανημάτων, της επεξεργασίας μετάλλου, αλλά και του βιομηχανικού εξοπλισμού και της βιομηχανικής υπεργολαβίας.

Στην έκθεση του 2023 θα δοθεί έμφαση σε δύο πυλώνες του κλάδου. O πρώτος αφορά στην προώθηση της βιομηχανικής υπεργολαβίας και του βιομηχανικού εξοπλισμού και στο πόσο σημαντική είναι η δημιουργία και ανάπτυξη δικτύων συνεργασίας μεταξύ, εγχώριων και μη, παραγωγικών μονάδων.

Ο δεύτερος άπτεται της προσέγγισης του Industry 4.0, δηλαδή η τρέχουσα τάση της αυτοματοποίησης και της ανταλλαγής δεδομένων στις τεχνολογίες παραγωγής, η οποία αναφέρεται συνήθως και ως η «Τέταρτη Βιομηχανική Επανάσταση».
Η Metal Machinery, με συνέπεια και επαγγελματισμό, οραματίζεται και διαμορφώνει στο παρόν το μέλλον της βιομηχανίας και δίνει την ευκαιρία στην αγορά να αναδείξει τις δυνατότητές της. Η Metal Machinery διοργανώνεται από τις εταιρείες ΡΟΤΑ AE και T-EXPO AE, με την υποστήριξη του ΣΕΚΕΜ και θα διεξαχθεί παράλληλα με την έκθεση ΟΙΚΟΔΟΜΗ.