Close

Not a member yet? Register now and get started.

lock and key

Sign in to your account.

Account Login

Forgot your password?

Η έκθεση METAL MACHINERY μετατίθεται για τον Νοέμβριο του 2021

07 Jul Industry news | Comments Off on Η έκθεση METAL MACHINERY μετατίθεται για τον Νοέμβριο του 2021
Η έκθεση METAL MACHINERY μετατίθεται για τον Νοέμβριο του 2021
 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ METAL MACHINERY 2021

Η Έκθεση METAL MACHINERY η επαγγελματική έκθεση, που αφορά τα μηχανήματα και τις τεχνολογίες επεξεργασίας μετάλλου, βιομηχανικού εξοπλισμού και βιομηχανικής υπεργολαβίας, που ήταν προγραμματισμένη να διεξαχθεί από τις 13 έως τις 15 Νοεμβρίου 2020 στο εκθεσιακό κέντρο Metropolitan Expo, στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος, στην Αθήνα, εξαιτίας των επιπτώσεων της πανδημίας στην αγορά, μεταφέρεται για τον Νοέμβριο του 2021.

Αναλογιζόμενοι τις ανησυχίες και τις αντικειμενικές δυσκολίες των επισκεπτών και των εκθετών καθώς και την επίδραση αυτών στη συνολική ποιότητα της έκθεσης, οι διοργανωτές της METAL MACHINERY έλαβαν αυτήν την απόφαση , σε συμφωνία με το ΣΕΚΕΜ – Πανελλήνιο Σύνδεσμο Εισαγωγέων και Κατασκευαστών Μηχανημάτων Επεξεργασίας Μετάλλου, Κοπής και Συγκόλλησης.
Η μεγάλη επιτυχία της πρώτης έκθεσης, τον Νοέμβριο του 2018, χάραξε την πορεία προς τη δημιουργία μίας ακόμη πιο πλήρους και δυναμικής διοργάνωσης το Νοέμβριο του 2021, για τη βιομηχανία. Μία βιομηχανία που, σταθερά και ώριμα, αλλάζει εποχή!

Metal Machinery

Με στόχο την παρουσίαση και προώθηση όλων των τεχνολογικών εξελίξεων και παραγωγικών μέσων του βιομηχανικού κλάδου, η Metal Machinery θα φιλοξενήσει για δεύτερη φορά τον Νοέμβριο του 2021, μεγάλες βιομηχανικές μονάδες και θα προετοιμάσει το έδαφος για την εύρεση εξειδικευμένων λύσεων στα ζητήματα που απασχολούν τον κλάδο.

Metal Machinery

Στη Metal Machinery 2021 θα δοθεί έμφαση σε δύο ιδιαίτερα ζητήματα του κλάδου. Το πρώτο αφορά στην προώθηση της βιομηχανικής υπεργολαβίας και στο πόσο σημαντική είναι η δημιουργία και ανάπτυξη δικτύων συνεργασίας μεταξύ, εγχώριων και μη, παραγωγικών μονάδων. Το δεύτερο είναι το Industry 4.0, δηλαδή η τρέχουσα τάση της αυτοματοποίησης και της ανταλλαγής δεδομένων στις τεχνολογίες παραγωγής, η οποία αναφέρεται συνήθως και ως η τέταρτη βιομηχανική επανάσταση. Οι προκλήσεις που εμφανίζονται γύρω από την ψηφιακή παραγωγή μπορούν να αποβούν πολύ σημαντικές για την εξέλιξη και ώθηση της ελληνικής βιομηχανίας.

Metal Machinery

Ταυτότητα
Η METAL MACHINERY 2021 διοργανώνεται από τις εταιρείες ROTA AE και TEXPO AE, με την υποστήριξη του ΣΕΚΕΜ (Πανελλήνιο Σύνδεσμο Εισαγωγέων και Κατασκευαστών Μηχανημάτων Επεξεργασίας Μετάλλου, Κοπής και Συγκόλλησης) και θα ανοίξει τις πύλες της για όλους τους επαγγελματίες του κλάδου, στο Metropolitan EXPO στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος.