Close

Not a member yet? Register now and get started.

lock and key

Sign in to your account.

Account Login

Forgot your password?

Μηχανήματα κοπής με δέσμη Laser – Hyperion Fiber Laser

22 May Industry news | Comments Off on Μηχανήματα κοπής με δέσμη Laser – Hyperion Fiber Laser
Μηχανήματα κοπής με δέσμη Laser – Hyperion Fiber Laser
 

Steelburner: Aκολουθώντας στην πράξη την εξέλιξη του απόλυτου εργαλείου κοπής

Η κατεργασία με δέσμη Laser βρίσκει πολλά πεδία εφαρμογής στη βιομηχανία. Αυτά μεταξύ άλλων είναι η χάραξη, η διάτρηση, η επιφανειακή σκλήρυνση, η εναπόθεση υλικού, η συγκόλληση και φυσικά η κοπή. Σε όλα τα πεδία εφαρμογής η απόδοση αυτής της μεθόδου δίνει τόσο εκπληκτικά αποτελέσματα που οδηγεί την παγκόσμια βιομηχανία στο να επενδύει συνεχώς στην εξέλιξή της.

Στη Steelburner κατασκευάζουμε μηχανήματα κοπής με δέσμη Laser για περισσότερα από 12 χρόνια. Γνωρίζουμε επακριβώς τις ανάγκες της αγοράς και ενσωματώνουμε στα μηχανήματά μας λύσεις και δυνατότητες ώστε να τις καλύπτουμε με τον αποτελεσματικότερο τρόπο.

Στον τομέα της κοπής μεταλλικών ελασμάτων χρησιμοποιούνται κυρίως δυο τύποι γεννητριών δέσμης laser. Ο ένας και επικρατέστερος μέχρι πρότινος είναι αυτός του διοξειδίου του άνθρακα. Σε αυτόν τον τύπο η δέσμη δημιουργείται με τον ιονισμό ειδικού μίγματος αερίου και μεταφέρεται στο σημείο κοπής μέσω καθρεπτών και φακών εστίασης.
Ο δεύτερος είναι ο τύπος laser με οπτική ίνα. Σε αυτόν η δέσμη laser παράγεται σε ημιαγωγούς και μεταφέρεται στο σημείο κοπής μέσω οπτικής ίνας και φακών εστίασης.

Για να διαβάσετε το πλήρες άρθρο, γίνετε συνδρομητής μας στο περιοδικό ΚΟΠΗ ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΗ ΣΥΓΚΟΛΛΗΣΗ