Close

Not a member yet? Register now and get started.

lock and key

Sign in to your account.

Account Login

Forgot your password?

ΠΡΟΤΥΠΟ ΚΕΝΤΡΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΧΕΙΡΙΣΤΩΝ ΕΡΓΑΛΕΙΟΜΗΧΑΝΩΝ CNC

18 Feb Industry news | Comments Off on ΠΡΟΤΥΠΟ ΚΕΝΤΡΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΧΕΙΡΙΣΤΩΝ ΕΡΓΑΛΕΙΟΜΗΧΑΝΩΝ CNC
ΠΡΟΤΥΠΟ ΚΕΝΤΡΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΧΕΙΡΙΣΤΩΝ ΕΡΓΑΛΕΙΟΜΗΧΑΝΩΝ CNC
 

Από την ROUTIS CNC MACHINING

Η εταιρία Routis Cnc Machining, ανακοινώνει την έναρξη ταχύρυθμων μαθημάτων χειρισμού εργαλειομηχανών CNC στις ιδιόκτητες εγκαταστάσεις της, στο Σχηματάρι. Τα μαθήματα θα πραγματοποιούνται από έμπειρους στον χώρο των CNC, σε κέντρα κατεργασίας, ηλεκτροδιαβρώσεις σύρματος, καθώς και άλλων μηχανημάτων που βρίσκονται στο χώρο των εγκαταστάσεων.

Απευθύνονται σε μηχανουργεία, επιχειρήσεις, καθώς και εκπαιδευτικά ιδρύματα που αφενός επιθυμούν να αποκτήσουν εξειδικευμένο προσωπικό, αφετέρου να αναβαθμίσουν τις γνώσεις του υπάρχοντος ανθρώπινου δυναμικού τους, αλλά και να εμβαθύνουν στις καινούργιες τεχνολογίες κοπής-μέτρησης σε εργαλειομηχανές.

Με χαμηλό κόστος εγγραφής, τα ολιγομελή τμήματα θα ολοκληρώνουν σε 40 ώρες το στάδιο της εκμάθησης χειρισμού CNC, στον CONTROLLER της επιλογής τους, και αν το επιθυμούν θα μπορούν να επανέλθουν για δεύτερη φορά σε πιο εξειδικευμένες τεχνικές για περαιτέρω εξέλιξη της καριέρας τους όπως σε θέματα CAD-CAM, CMM, κλπ.

Τα group των εκπαιδευόμενων θα είναι αυστηρά ολιγομελή, μέχρι 5 ατόμων, έτσι ώστε η πρακτική εξάσκηση από τους χρήστες, να είναι ουσιαστική, αφού μονό σε μια εβδομάδα θα είναι σε θέση να χειριστούν και να ‘’κόβουν’’ πραγματικό κομμάτι πάνω στις μηχανές.

Με αυτόν τον τρόπο η μετάβαση από έναν αρχάριο μελλοντικό χειριστή, στον κόσμο των CNC εργαλειομηχανων, θα είναι γρήγορη. Παράλληλα θα παρέχονται τεχνικές αναλύσεις κατασκευαστικών αρχών CNC, αναλύσεις εργαλείων, υλικών, σε πραγματικές κοπές, μετρήσεις, με αυτοματισμούς όπως tool setters και probes, εταιριών όπως renishaw, hexagon m&h, marposs.

Για περισσότερες πληροφορίες: Τηλ: 22627.00155, info@routiscnc.gr