Close

Not a member yet? Register now and get started.

lock and key

Sign in to your account.

Account Login

Forgot your password?

ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΣΤΡΑΝΤΖΟΠΡΕΣΣΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ WILSON TOOL

16 Apr Industry news | Comments Off on ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΣΤΡΑΝΤΖΟΠΡΕΣΣΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ WILSON TOOL
ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΣΤΡΑΝΤΖΟΠΡΕΣΣΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ WILSON TOOL
 

Λύσεις συγκράτησης εργαλείων ανανεώνουν τον
υπάρχοντα εξοπλισμό σας.

Όπως όλα τα μηχανήματα που συμμετέχουν στην παραγωγική διαδικασία, έτσι και οι επιφάνειες της στραντζόπρεσσας καταπονούνται και φθείρονται με την πάροδο του χρόνου. Ένας τρόπος να ανανεώσετε την στραντζόπρεσσά σας είναι να τροχίσετε τις επιφάνειες του τραπεζιού, με αυτό τον τρόπο όμως δεν αναβαθμίζεται το μηχάνημα και δεν ανανεώνεται ο παλαιός εξοπλισμός.

Για να αναβαθμίσετε την στραντζόπρεσσά σας και να την κάνετε πιο σύγχρονη, η Wilson Tool προσφέρει διάφορες λύσεις ως προς τη συγκράτηση των εργαλείων. Ένα καινούργιο σύστημα συγκράτησης εργαλείων προσφέρει λεία και σκληρή επιφάνεια σε σχέση με την αρχική επιφάνεια, ενώ αναβαθμίζει τον υπάρχοντα εξοπλισμό προσφέροντας συστήματα που εξοικονομούν χρόνο και κατά συνέπεια και κόστος. Οι λύσεις αυτές είναι:

ExpressRail
Για άμεση αλλαγή μαχαιριού στη στραντζόπρεσα προτείνεται η λύση ExpressRail. To υδραυλικό πιάσιμο ExpressRail συγκρατεί και τοποθετεί το εργαλείο στην οριστική του θέση αυτόματα.

Το σύστημα αυτό παρέχει αυξημένο άνοιγμα στραντζόπρεσσας σε συνδυασμό με καινούργια και λεία επιφάνεια εργασίας.

Το σύστημα ExpressRail ενδείκνυται για περιπτώσεις που η γρήγορη αλλαγή εργαλείου είναι απαραίτητη και όταν χρειάζονται καινούργιες επιφάνειες εργασίας στο μηχάνημα. Η λύση αυτή είναι συμβατή με όλες τις στραντζόπρεσσες και μπορεί να δεχτεί εργαλεία αμερικάνικου τύπου και τύπου Willa.

WILSON TOOL

Κάντε εγγραφή στη λίστα μας για να διαβάσετε ολόκληρο το άρθρο της WILSON: http://eepurl.com/b7zOST