Close

Not a member yet? Register now and get started.

lock and key

Sign in to your account.

Account Login

Forgot your password?

Η HURCO αλλάζει πρόσωπο σε Ελλάδα & Κύπρο

08 Feb Industry news | Comments Off on Η HURCO αλλάζει πρόσωπο σε Ελλάδα & Κύπρο
Η HURCO αλλάζει πρόσωπο σε Ελλάδα & Κύπρο
 

Υποδεχόμαστε τα προϊόντα της HURCO στη μεγάλη οικογένεια της BIMA

Η εταιρεία μας βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την αποκλειστική συνεργασία με την εταιρεία “Hurco Companies Inc.” σε Ελλάδα και Κύπρο, η οποία δραστηριοποιείται στον χώρο της παροχής CNC εργαλειομηχανών υψηλών προδιαγραφών από το 1968.

Είμαστε περήφανοι που υποδεχόμαστε τα προϊόντα της HURCO στη μεγάλη οικογένεια της BIMA, και εμπλουτίζουμε το χαρτοφυλάκιό μας με νέες κατηγορίες προϊόντων. Αντλώντας έμπνευση από την εμπιστοσύνη πελατών και φίλων μας, συνεχίζουμε να μεγαλώνουμε επενδύοντας για την ελληνική βιομηχανία και στηρίζοντας την ελληνική εξωστρέφεια.
Με περισσότερα από 65 μοντέλα εργαλειομηχανών CNC στο χαρτοφυλάκιο της, η HURCO διαθέτει την κατάλληλη εργαλειομηχανή CNC για να κάνει την επιχείρησή σας πιο παραγωγική και πιο κερδοφόρα. Στην πραγματικότητα, κάθε κέντρο κατεργασίας ή τόρνος CNC που κατασκευάζει και κάθε χαρακτηριστικό που αναπτύσσει έχει σχεδιαστεί με κύριο στόχο την κερδοφορία του πελάτη. Αν και υπάρχουν πολλοί λόγοι για να επιλέξετε την HURCO, η ισχυρή απλότητα του controller που υποστηρίζει πολλαπλές μεθόδους προγραμματισμού είναι ο πιο σημαντικός. Συγκεκριμένα, η τεχνολογία του controller υποστηρίζεται από το λογισμικό WinMax το οποίο συνδυάζει τον διαλογικό προγραμματισμό & NC για μέγιστη αποδοτικότητα.

Λογισμικό WinMax® = Διαλογικός Προγραμματισμός + Προγραμματισμός NC
Ακριβώς όπως εσείς, οι μηχανικοί της HURCO επικεντρώνονται στη συνεχή βελτίωση — οδηγούνται στην ανάπτυξη τεχνολογίας ελέγχου CNC που θα κάνει την επιχείρησή σας πιο κερδοφόρα. Πλέον, όλα τα νέα μηχανήματα της σειράς ‘’I” διαθέτουν το λογισμικό WinMax με πολλές νέες δυνατότητες και τη λειτουργία UltiMotion.

Τι είναι, λοιπόν, το UltiMotion?

Το UltiMotion είναι ένα σύστημα ελέγχου κίνησης που ανέπτυξαν οι μηχανικοί της Hurco κατά τη διάρκεια μιας χρονικής περιόδου 6 ετών. Πρακτικά, η λειτουργία Ultimotion μειώνει τον κύκλο παραγωγής κατά 30% και βελτιώνει την επιφάνεια του κατεργάσιμου υλικού.

Τι θα σήμαινε για την εταιρεία σας μια μείωση του χρόνου κύκλου παραγωγής κατά 30%;

• Περισσότερο κέρδος ανά εργοτεμάχιο;
• Περισσότερη χωρητικότητα στην εργαλειομηχανή;

Επιπρόσθετα, η σειρά κέντρων κατεργασίας CNC σας προσφέρει το πρόσθετο πλεονέκτημα ενός controller διπλής οθόνης. Μπορείτε να ολοκληρώσετε τη «δουλειά» σας με μία μόνο οθόνη, αλλά η διπλή οθόνη κάνει τα πάντα πιο γρήγορα και πιο εύκολα.

Ορισμένες εταιρείες εργαλειομηχανών θέλουν να πιστεύετε ότι υπάρχει πολύ μικρή διαφορά μεταξύ μεταξύ αυτών και των επώνυμων εργαλειομηχανών CNC. Το σημαντικό είναι να κατανοήσετε τις πραγματικές διαφορές και να επιλέξετε τον εξοπλισμό που είναι καλύτερος για τις μελλοντικές σας ανάγκες.

Οι διαφορές της HURCO είναι πολύ έντονες, αν και δεν είναι όλες προφανείς με την πρώτη ματιά. Ο controller της HURCO επιτρέπει στις εταιρείες να επιλέγουν τον πιο αποτελεσματικό τρόπο προγραμματισμού εργοτεμαχίων για κάθε εργασία.

Είναι ευέλικτος και ισχυρός κυρίως λόγω της απλότητάς του. Αυτός είναι επίσης ο λόγος που η HURCO προσφέρει μια τόσο έξυπνη και ευρεία γκάμα κέντρων κατεργασίας με το κάθε μοντέλο να έχει σαφώς καθορισμένη θέση στην αγορά.

Επικοινωνήστε μαζί μας και ανακαλύψτε το μοντέλο που σας ταιριάζει με την υπογραφή της ΒΙΜΑ.

https://vimaco.gr/el/