Close

Not a member yet? Register now and get started.

lock and key

Sign in to your account.

Account Login

Forgot your password?

TemiTech Laser Services IKE – Timesavers International B.V.

21 Sep Industry news | Comments Off on TemiTech Laser Services IKE – Timesavers International B.V.
TemiTech Laser Services IKE – Timesavers International B.V.
 

H συμμετοχή της Timesavers στην EuroBLECH:
Τρίτη 25 έως Παρασκευή 28 Οκτωβρίου 2022.
στον εκθεσιακό χώρο του Ανοβέρου, Hall 14, Stand L41

Απόδοση και σταθερότητα στη Λείανση & εξομάλυνση επιφανειών
Με περισσότερα από 80 χρόνια εμπειρία, η Timesavers International είναι μία από τις μεγαλύτερες εταιρείες παγκοσμίως, προσφέροντας τις κατάλληλες λύσεις για οποιαδήποτε επεξεργασία μετάλλων όταν πρόκειται για Λείανση, απογρέζωση, σπάσιμο ακμής, καθαρισμό επιφάνειας από οξείδωση κοπής laser και χοντρό γρέζι. Ανακαλύψτε τις λύσεις της Timesavers για αποδοτική και σταθερή Λείανση και σπάσιμο ακμής στην έκθεση EuroBLECH στο Αννόβερο τον Οκτώβριο.

H Timesavers είναι περήφανη που θα παρουσιάσει την τελευταία έκδοση του μηχανήματος 32 HWRB series με περιστρεφόμενες βούρτσες. Το μηχάνημα εκτός από τη βελτιστοποίηση του carousel στο οποίο εδράζονται οι περιστρεφόμενες βούρτσες, διαθέτει και ένα επιπλέον εξοπλισμό την κεφαλή σφυρηλάτησης (ΗammerHead). Η τεχνική των περιστρεφόμενων βουρτσών είναι η βέλτιστη λύση για τη δημιουργία ομοιόμορφου radius σε όλες τις πλευρές των μεταλλικών αντικειμένων με πλάτος έως και 1100mm. Επίσης μπορεί να συνδυάσει το στρογγύλευμα της ακμής με την απομάκρυνση της οξείδωσης στα μεταλλικά αντικείμενα. Το 32 series HWRB θα είναι εφοδιασμένο και με φίλτρο αναρρόφησης μεταλλικής σκόνης της Timesavers.
Επιπλέον, θα παρουσιαστεί το μηχάνημα 22 RB Series με το νέο pictogram control. Το μηχάνημα έχει πλάτος 600mm και είναι η κατάλληλη λύση για εταιρείες που οι παραγωγές τους είναι σε μικρότερο βαθμό. Το αποτέλεσμα είναι βέλτιστα καθαρισμένα αντικείμενα από γρέζι και με στρογγυλευμένες ακμές.
Βεβαίως, και το μεγάλο μηχάνημα 42 RB series με όλες τις λειτουργίες για industry 4.0 δεν πρέπει να το παραλείψετε στην έκθεση. Πρόκειται για το μεγαλύτερο μηχάνημα απογρέζωσης, διαθέσιμο σε 1350 και 1600mm πλάτος.

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο και όλα τα νέα της TEMITECH στο περιοδικό ΚΟΠΗ ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΗ ΣΥΓΚΟΛΛΗΣΗ!